THERMAE SPA WELLNESS HYDRO terápia

Olaszország termálvizekben leggazdagabb régiója TOSCANA. Ebben a csodálatos természeti környezetben található a Chianciano termálforrás, amelynek komoly történelmi hagyományai vannak.

Spa a hajnak

A Chianciano termál forrás Acqua Santa termál kútjából nyert, ásványi anyagokat tartalmazó, tisztító hatású víz kizárólag az Alfaparf Thermae SPA termékekben található meg. Az Alfaparf Thermae SPA egy természetes összetevőkön alapuló komplett termékcsalád. Az ALFAPARF létrehozott egy szolgáltatást a szalonokban, amelynek az alapja a termál hidroterápia, ez pedig nem más, mint SPA a hajnak.

Új szolgáltatás a jó közérzetért: KNEIPP KÚRA a hajnak

Hideg és meleg fázisok váltakozása:

  • csökkenti a fejbőr feszültségét
  • fokozza a mikrobiológiai keringést
  • erősíti a haj és fejbőr védelmét

Honnan ered a Kneipp kúra?

Sebastian Kneipp atya (1821-1897) nevéhez fűződik, aki a hideg friss víznek köszönhetően kigyógyult a tuberkulózisból. A hideg és meleg víz váltakozása gyógyító hatásúnak bizonyult. A hajnak szánt wellness program keretén belül megszűnik a feszültség és a haj hidratált, energiával teli és fényes lesz. A fodrászok gazdagíthatják szalonjuk kínálatát egy exkluzív SPA kezeléssel, amelynek alapját a világ egyik leghíresebb Termál térsége adja.

Alfaparf - Thermae Spa Wellness - Hair-Line

FŐ HATÓANYAGOK

Thermal víz

Thermae Spa - Wellness Hydro TherapyGazdag bikarbonátban és kalciumban, ezek vitalitást és folyamatos ásványianyag-pótlást jelentenek a hajnak. Kén és magnézium tartalmának köszönhetően erős tisztító hatású, ez rendkívül hasznos a bőr és a fejbőr optimális egyensúlyának beállításához.

Termikus Nyomelemek

Segítenek fenntartani az optimális hidratáltságot és fokozzák a haj és a fejbőr természetes védekezőképességét a káros külső környezeti hatásokkal szemben.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megváltoztatni hajszínüket, de szeretnék ezt a lehető legkíméletesebb módon megtenni. Ajánljuk azoknak a vendégeknek, akik kedvelik a káros anyagoktól mentes termékeket. Azoknak, akiknek érzékeny fejbőrük nem viseli jól az ammónia tartalmú termékeket. Az Alfaparf csoport és a Chiancano fürdő együttműködéséből, az olasz termál kultúra tapasztalatai alapján új szolgáltatás született, amely különleges újdonság lesz a szalonokban.

Innovatív Cosmetic Spa system rendszerű szolgáltatás, amely a hajfestési vagy szőkítési folyamat alatt folyamatosan ápolja, táplálja a hajat, kezelésről kezelésre.

A Chiacano termálkútból származó értékes vízzel, ami gazdag cinkben, magnéziumban tehát tisztító hatásúak. A festék a hajat ásványi anyagokkal tölti fel a kezelés alatt, ami lehetőséget ad arra, hogy haja teljes vitalitásában ragyogjon.